Ontwerp strakke moderne kubuswoning HS

Ontwerp strakke moderne kubuswoning HS

Het ontwerp betreft een moderne kubuswoning en is volledig levensloopbestendig en gasloos uitgevoerd. Op de begane grond betreed je, via de hal met wc en garderobe, een royale woonkamer met eethoek en een keuken. Dit beslaat één volledige ruimte onderbroken door een element waar de gashaard en tv in verwerkt is.

Vanuit de eethoek kun je zo de royale overkapping van 3x10m op lopen. Hier zit men buiten voor een optimaal buitengevoel, maar toch droog en beschut. In het bijgebouw is aan de voorzijde een garage bedacht. Daarachter een slaapkamer met zicht op het water en eigen badkamer. Deze betreed je door een halletje vanuit de woonkamer. Via de bijkeuken kom je via de achterdeur buiten. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een master bedroom met walk-in-closet en een badkamer bedacht.

Het exterieur is vormgegeven met als hoofdmateriaal metselwerk, met houten accenten waardoor het een speels uiterlijk krijgt. De luifel aan de voorzijde en de overkapping aan de achterzijde zijn geaccentueerd met strak stucwerk, wit gesausd. De kozijnen worden in een antraciete kleur uitgevoerd.