Ontwerp moderne schuurwoning JS

Ontwerp moderne schuurwoning JS

Deze schuurwoning bestaat uit een simpele hoofdvorm. Een rechthoekige vorm met zadeldak. De royale woonkamer en keuken worden gescheiden voor een element voorzien van dubbele stalen schuifdeuren. In dit element is een kastenwand geplaatst. De ruimten zijn rechthoekig uitgevoerd voor optimale verhouding. Aan alle zijden is veel glas bedacht voor een lichte living.

De hal is voorzien van een ruim toilet met een extra ruimte wat een kantoortje kan zijn, of een extra kast. Via de keuken kom je in de bijkeuken met een aparte technische ruimte voor de warmtepomp en alle andere installaties. De trapopgang met vide leidt naar de eerste verdieping. Hier is, aan de achterzijde, een ruime master bedroom met inloopkast bedacht. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers gesitueerd. Deze ruimten komen samen op een ruime overloop waar een grote badkamer te betreden is. Aan de achterzijde is een ruime overkapping van 4,5m bedacht, waar men altijd buiten maar toch beschut kan zitten. Op de overloop is een vlizotrap die leidt naar een ruime zolder.

De buitenkant is uitgevoerd met zwarte planken uitgevoerd in een Zweeds rabat profiel. De kozijnen zijn ook zwart uitgevoerd voor een sober uiterlijk. De windveren en overstekken worden wit uitgevoerd en zorgen voor een fris uiterlijk. De zinken mastgoot in gootbeugels dragen bij aan het concept schuurwoning. De accenten worden verkregen door de Lariks spanten. Deze zorgen voor een constructieve draagstructuur en geven het geheel een fraai aangezicht. In de achtergevel zijn in het spant lamellen verwerkt.